Proefles aanvragen

InschrijfprocesWij verzorgen lessen voor jong en oud. Indien u zelf of uw kind een proefles wil komen doen dan kan dit gratis en vrijblijvend. Door op onderstaande link te klikken kunt u een aanmelding doen voor een proefles.

Let op: De aanmelding kan alleen gedaan worden op een computer via Google chrome/ Firefox. Ook dienen de cookies geaccepteerd te worden. Na de aanmelding ontvangt u altijd direct een ontvangstbevestiging. Indien u deze niet ontvangt dan is de aanmelding niet goed gegaan.  Als u voldoet aan bovenstaande maar geen ontvangstbevestiging krijgt dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie: info@gvVoorwaarts.nl

Als u dit inschrijfformulier invult wordt u aangemeld als proeflid. Contributie wordt pas ingehouden nadat u de proefles gehad heeft en lid wordt bij de vereniging. Onder de knop lesaanbod in het menu kunt u inzien welke lessen wij verzorgen en voor welke lessen er mogelijk een wachttijd is. Ondanks een eventuele wachttijd is een proefles altijd mogelijk.

De ledenadministratie zal uw aanvraag binnen 2 werkdagen beantwoorden en u laten weten wanneer de proefles ingepland is.In de ruimte voor de notitie kunt u zelf aangeven welke datum uw voorkeur heeft. Indien mogelijk zal hier bij de planning rekening mee worden gehouden.Onze lessen draaien vaak op volle kracht. Dat wil zeggen dat we helaas te kampen hebben met wachtlijsten waardoor het mogelijk is dat instromen niet direct plaats kan vinden. Veelal komen de wachtlijsten door een tekort aan vrijwilligers. Mocht u mee willen helpen dan horen wij het graag en kunnen wij u meer informatie geven. Ervaring is niet nodig. Enthousiasme wel 😊

Ik wil graag sporten bij GV Voorwaarts!

Zou je graag bij Voorwaarts willen sporten? Meld je aan voor de proefles of voor de wachtlijst. Meedoen met de proefles is mogelijk zodra er een lesplaats beschikbaar komt.