Veilig Sporten

Covid-19

Beste leden, ouders,

Dit zijn de geldende regels op dit moment. 

Mondkapjes
Vanaf 26 juni vervalt de mondkapjesplicht grotendeels. Alleen op plaatsen waar de anderhalve meter echt niet kan worden gehandhaafd blijft de mondkapjesplicht gelden.

Lessen
Omdat er geen beperking meer zit aan het aantal personen in een ruimte, kunnen alle lessen weer volgens rooster plaatsvinden. De lessen zullen vanaf 26 juni weer de volledige lestijd duren. Hierdoor is er geen wisseltijd tussen de lessen en kan het wat drukker zijn in de gangen/ kleedlokalen. Houd hier zoveel mogelijk rekening mee.

Kantine
De kantine is open, u bent van harte welkom. Het invullen van een triage formulier en een zitplaats is nog wel verplicht.

Klachten
Is uw kind verkouden of ziek, dan wordt van u verwacht dat u zelf de verantwoordelijkheid neemt om uw kind thuis te houden volgens de landelijke richtlijnen van het RIVM. Indien uw kind verkouden is en negatief is getest (door de GGD) is hij/ zij welkom op de les.

 Vragen
Heeft u vragen aan uw trainer dan kunt u het mailadres vinden op onze website gvvoorwaarts.nl onder het kopje informatie en dan trainers. Voor andere Corona gerelateerde vragen kunt u mailen naar patty@gvVoorwaarts.nl

Namens het bestuur wensen we u veel sportplezier!