Vertrouwenspersonen

Floor Jansen

Mijn naam is Floor Jansen. Ik woon met mijn man en twee jonge zoons in Veldhoven. Vanaf januari 2022 heb ik de rol als vertrouwenspersoon voor G.V. Voorwaarts.

Ik vind het erg belangrijk dat er een veilig klimaat heerst binnen de turnvereniging. Of dat nu gaat om agressie, ongewenste intimiteit, intimidatie, pesten of discriminatie, iedereen moet zich goed en veilig voelen op deze plek, daar staan we voor! 

Ik het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Fontys Hogescholen als manager van het team HRD (Human Resource Development) op de afdeling P&O. Met mijn team faciliteren we leren en ontwikkelen voor alle medewerkers van Fontys. Thema’s die op mijn afdeling voorbijkomen zijn onder andere Talentmanagement, Leiderschap, Integriteit, Diversiteit en Inclusie. 
Voorwaarts ken ik al vanaf mijn jeugd. Eerst als recreant en turnster en later als kaderlid.

Mensen kenmerken mij als benaderbaar, integer en oplossingsgericht.

Mocht je dus vragen hebben, iets signaleren of willen bespreken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Je kunt me bereiken op: 06 1034 1062

Lotte van Lieshout

Mijn naam is Lotte van Lieshout. Ik ben onafhankelijk vertrouwenspersonen voor G.V. Voorwaarts.

Mocht je ergens tegenaan lopen waarvan je niet weet wat je ermee moet, dan sta ik klaar om naar je te luisteren en zo nodig samen naar een passende oplossing op zoek te gaan. Vertrouwen en veiligheid staan bij mij hoog in het vaandel.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als psycholoog. Dit werk doe ik met veel plezier en toewijding. Ik vind een goede vertrouwensrelatie hebben een van de belangrijkste dingen binnen mijn werk. Naast mijn werk als psycholoog heb ik een eigen bedrijfje, The Academy of Life, waar ik (kinder)yogalessen verzorg. In mijn vrije tijd ga ik zelf ook graag naar yogalessen. Dit geeft me veel rust en ontspanning. Ik speel piano en hou van gezelligheidsdingen met vrienden en familie. 

Net zoals ik dat in mijn werk ook al als erg belangrijk zie, zal dat voor mijn rol als vertrouwenspersoon bij Voorwaarts niet anders zijn. Wat gezegd wordt blijft tussen ons en is uiteraard vertrouwelijk. 

Je kunt me bereiken op: 06 3808 6235