Turnen Volwassenen & Senioren

Gezellig recreatief turnen voor iedereen vanaf 18 jaar tot …jaar.  Ervaren of onervaren, heb je een recreatieve- of selectie achtergrond, je bent altijd welkom! Uiteraard onder professionele begeleiding!

Recreatie turnen volwassenen gemengd

Datum / Tijd Locatie Wachtlijst
Maandag 20:00 - 21:30
Nee
Donderdag 20:30 - 22:00
Nee

Gymnastiek voor senioren

Het is geen geheim dat het op elke leeftijd belangrijk is om te blijven bewegen. Voor zowel jong als oud is het belangrijk om je spieren en gewrichten goed te bewegen. Het moet natuurlijk ook leuk zijn! Wij hebben hier een hele leuke les voor binnen Voorwaarts. Lekker bewegen waarbij gezelligheid ook van belang is.

Onder leiding van een trainer wordt de les voor ieders niveau gegeven. De lessen vinden in groepsverband plaats, maar elk individu kan de oefeningen op eigen tempo en niveau doen. Het groepsverband zorgt voor een stukje sfeer en gezelligheid en werkt motiverend. Buiten het feit dat je actief je lichaam aan het trainen bent, is het onbewust ook goed voor het cognitieve denkvermogen.

Tijdens de lessen worden er vaardigheden en oefeningen gedaan van diverse sporten. We maken gebruik van verschillende materialen waardoor het leuk is en de inspanning automatisch wordt gemotiveerd. Lekker onder de mensen zijn.

Blijf ook vitaal en fit en geef je op voor een proefles.

Datum / Tijd Locatie Wachtlijst
Dinsdag 10:00 - 11:00
Nee

Op de pagina “Trainers” vind je het overzicht van de trainers.

Ik wil beginnen met turnen!

Heb je al een keuze kunnen maken? Schrijf je dan in en kom gezellig met ons sporten!