Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom op de website van gymvereniging "Voorwaarts" Veldhoven.

turnen.png

Kom sporten bij GV Voorwaarts, we hebben een aanbod voor jong tot oud! Kijk voor meer informatie bij lesaanbod en ledeninformatie. Bij aanvraag van een proefles en bij algemene vragen, mail naar: info@gvvoorwaarts.nl

vergadering.pngWoensdag 21 maart 2018: algemene ledenvergadering. Aanvang 20:15 uur, kantine Voorwaarts. 


quiz.pngQuiz’t nie!? Zijn jullie klaar voor een erg leuke quiz op zondag 25 maart op met lekkere hapjes?! Allerlei leuke vragen en opdrachten over een heleboel onderwerpen. Neem het met een groepje op tegen de rest. Je hebt veel plezier en wint misschien een leuke prijs! Meedoen kan vanaf 9 jaar mét introducé! Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier in de bijlage.

funny day 2018.jpg

Op 8 april organiseren we de 6de editie van de Funny Day, met het thema ‘Lentekriebels’. In de Gymmi van januari staat meer informatie. Deze activiteit is bedoeld voor leden van 6 t/m 15 jaar en een introducé.
Op deze dag gaan de kinderen in drie workshops aan de slag met knutselen voor aankleding/decor en ze worden geschminkt , dans en toneel/gym. Uiteindelijk wordt alles tijdens de generale repetitie tot een mooie voorstelling samengevoegd en voor het publiek opgevoerd. Inschrijven kan tot 8 maart. 


Logo_samenloop.jpgOp zaterdag 2 juni en 3 juni neemt Voorwaarts deel aan de Samenloop voor Hoop. Inschrijven of meer informatie, kijk in de bijlage.  Ook nemen wij deel aan de Kidsloop, meer info in de bijlage. 

turnen_123.gifOp zondag 10 juni vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Schrijf je nu in!  Om de clubkampioenschappen te organiseren zijn wij op zoek naar extra hulp. Ben jij goed in organiseren of wil je daar graag ervaring in opbouwen, neem dan contact op via: clubkampioenschappen@gvvoorwaarts.nl 


turnen.pngWij zijn op zoek naar een enthousiaste turntrain(st)eMeisjes/Damesselectie (v.a 6u/week).Kijk hier voor meer informatie.


Borrelbabbel-logo.png


Uitnodiging maandelijkse borrelavond in de Kantine van Voorwaarts op woensdag 28 februari 2018, aanvang vanaf 20:00 uur. 
Note: consumpties zijn voor eigen rekening.


Wilt u uzelf of uw kind voor een les afmelden dan kunt u dit rechtstreeks bij de trainer doen. Het mailadres is te vinden onder de knop "Bestuur & Trainers & Commissies ".
Onder de knop "Leden informatie" vindt u alle informatie die op het lidmaatschap betrekking hebben.

Wilt u ons digitale clubblad ontvangen? Mail: distributiegymmi@gvvoorwaarts.nl

         facebook.gif                                                               calibris-bord.png