Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom bij GV Voorwaarts
Welkom op de website van gymvereniging "Voorwaarts" Veldhoven.


turnen.png
Kom sporten bij GV Voorwaarts, we hebben een aanbod voor jong tot oud! Kijk voor meer informatie bij lesaanbod en ledeninformatie. Bij aanvraag van een proefles en bij algemene vragen, mail naar: info@gvvoorwaarts.nl


Grote-Club-Actie-2013.pngWij doen mee! Koop eenvoudig online loten voor de grote Clubactie van GV Voorwaarts! Zo ding je mee naar mooie prijzen én ondersteun je onze vereniging!  https://clubactie.nl/actie/GymenturnverenigingVoorwaarts 


turnen_123.gifWij zijn op zoek naar een enthousiaste turntrain(st)eMeisjes/Damesselectie (v.a 6u/week ).Kijk hier voor meer informatie.


Flyer A4 - 2017-09-20 flyer gymswing.jpgBorrelbabbel-logo.png
Uitnodiging maandelijkse borrelavond in de Kantine van Voorwaarts op woensdag 27 september a.s
Zin om eens een kijkje te nemen tijdens de (bijna) maandelijkse borrelavond van Voorwaarts in De Kantine? Loop dan op woensdag 27 september eens binnen. Iedereen is vanaf ongeveer 20.00 uur welkom, ook niet-leden zien we graag langskomen.
Komt deze avond niet uit, dan kunt u natuurlijk ook altijd op andere avonden binnen wandelen.  Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar volgt snel na 27 september a.s.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ineke via mailadres ineketompson@gmail.com.
Note: consumpties voor eigen rekening.

D-JOY-Tri-Spinner-Fidget-Toy.jpg

SPIN-tastisch!!!!! Jullie hebben er vast allemaal één en kunnen allerlei trucs met jullie mooie fidget-spinners…. Maar kunnen jullie ook ‘spinnen’ in het donker in het bos???? 

Schrijf dan in voor ons avondspel op zaterdag 4 november. Klik hier voor in inschrijfformulier en meer informatie. Vragen mail: jeugd@gvvoorwaarts.nl Wilt u uzelf of uw kind voor een les afmelden dan kunt u dit rechtstreeks bij de trainer doen. Het mailadres is te vinden onder de knop "Bestuur & Trainers & Commissies ".
Onder de knop "Leden informatie" vindt u alle informatie die op het lidmaatschap betrekking hebben.

Wilt u ons digitale clubblad ontvangen? Mail: distributiegymmi@gvvoorwaarts.nl

         facebook.gif                                                               calibris-bord.png